Hei taas!
Olenkin jo kertonut, että pidän pavuista.
Yleensä ostan valkoisia papuja säilykepurkeissa.
(tai käytän tuoreita, tai pakastettuja)
(tai käytän tuoreita, tai pakastettuja)
Vaan, nytpä kokeilin ruskeita härkäpapuja...
ja kuivattuja sellaisia:
Ekana, liotin pavut yön yli,
sitten keitin niitä tunnin
ja haudutin vielä toisen...
kaasin keitinveden pois.
Kuullottelin sitten öljyssä, teflonkattilassa, keltasilpulin paloja...
lisäsin ruokakermaa sekä kasvisliemikuution
ja laitoin pavut joukkoon....
Siinähän se!
Eli, kaiken kaikkiaan papupatani oli yksinkertaista, vaikkakin aikaa viepää valmistaa.
Vaan, olipa maukasta.
He-hee...kerronpa vielä, miten innostuin näistä kuivatuista härkäpavuista ruokaa laittamaan..
no, kun olin tyttäreni lasten koulussa tapahtumapäivillä
ja voitin arpajaisissa tuon papupussin.☺
..hienoa niin, sillä aion jatkossa ostaakin myös kuivattuja papuja☺
MUKAVAA PÄIVÄÄ!
♥ toivottelee Riitta Sinikka ♥
13 kommenttia:
Hernekeittoon tulee liotettua herneet, mutta pavut on tullut ostettua säilykkeinä... pitäis varmaan joskus kokeilla noita kuivattuja :)
Ihanaa perjantaita ♥
Täytyypä laittaa tuo härkäpapuvinkki korvan taakse :)
Voi että! Pavut olisivat niin herkullisia, mutta vatsani ei oikein tykkää...
Mulla olis viime kesäisiä härkäpapuja joita kuivatin siemeniksi.Hyvää varmaankin ja kyllä maistuis mullekkin. Mukavaa perjantaita.
Varmasti hyvää...hieno palkinto!
papusoppaa,hyvää :))
Viikonloppuna pitääkin nauttia :)
Varmasti vaivan arvoista ja hyvää.
Mmmm, pitäisikin joskus kokeilla :)
Nyt täytyy olla rehellinen ja tunnustaa, että pavut ei vaan ole minun juttuni. Mutta herkulliselta sinun annoksesi näyttää ♥
Minäkin tykkään papuruuista. Kun kasvatin itse härkäpapuja
niin tykästyin tuoreisiin.
Herkulliselta näyttää, täytyy kokeilla tuota joskus! Ei ole tullut koskaan ostettua kuivattuja papuja.
Looks delicious!
Lähetä kommentti