'

'

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Fiskarsin Antiikkipäivät 7.-10.7.2011

Eilen kävimme Fiskarsissa, Antiikkipäivillä. Ulkona ja sisätiloissa oli ( ja on yhä, sillä antiikkipäivät ovat vielä tänään ja huomenna sunnuntaina 10-17 ) aika mahtavat määrät ihania wanhoja tavaroita, astioita, tekstiilejä,huonekaluja,leluja...Oli hauska tavata taas tuttujakin!

Tästä alaspäin, kuvat Helenan myyntipaikasta..

LinkkiNiittyvilla on kiertänyt vuodesta toiseen antiikkimarkkinoilla. Pääpaikka on kuitenkin ollut Hämeenlinnassa Wetterhoffin tiloissa. Helena, kiitos, kun sain kuvata ihania, raikkaanvalkoisia kodintekstiilejäsi, yömekkoja, pitsiverhoja..nähdään taas, viimeistään Jokelan Antiikkimarkkinoilla. terveisin Riitta Sinikka.


Tästä alaspäin, kuvat Riitan antiikeista..


Morrin Riitta pitää Osto-ja myyntiliikettä Hyvinkäällä ja tuli Fiskarsiin vanhojen astioiden
ym ihanuuksien kanssa. Laitan tähän linkin blogissani aiemmin olleeseen postaukseen, missä kerroin hänen hurmaavasta puodistaan. ANTIIKKISEISAKE

Oli hauska nähdä myös Riittaa. Hyvää viikonloppua hänellekkin toivottaa Riitta Sinikka.
Terratints, Maija ja Villa Verna, TERVETULOA, uudet lukijat romulyylin matkaan, toivottaa Riitta Sinikka.

7 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Minäkin kävin! Ihana paikka!! :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Moi, Ruusa! Mahdettiinko olla yhtä aikaa? Hauskaa tätä päivää Sinulle toivottaa Riitta Sinikka.

Pääsky kirjoitti...

Kiitos mukavista kuvista, tänä vuonna en itse pääse käymään (viime vuonna olin).Olisi kyllä ollut kiva käydä, ihana paikka ! Täytyy keskittyä huomiseen omaan kirppistapahtumaan, johon kuskaan wihtorin aarteita (Karkkilassa)ja maanantain Vironreissuun ;)

Mags kirjoitti...

Sulla on niin kiihkeä päivitystahti, ettei ehdi kaikkea ihanuutta ahmia ;-D Kiitos hienoista tuokiokuvista, tässä ja aiemmista!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa, Wihtori! Oikein mukavaa kirppistapahtumaa ja Viron reissua Sinulle toivottaa Riitta Sinikka.

Heippa, Mags! Kiitos ja iloista päivänjatkoa Sinulle toivottaa Riitta Sinikka.

Paula kirjoitti...

On tuossa tuossa mielenkiintoista tavaraa! Oli hauska bongata kuvistasi (toinen kuva alusta lukien) samanlainen peltipurkki, joita minä löysin kaksi (eri kuvioista) täältä mieheni vanhasta kotitalosta. Asetin sitten vanhoja peltipurkkeja kokonaisen hyllyllisen tänne yhteen huoneeseen.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hei, Paula! Vanhat peltipurkit ovat minunkin keräilykohteitani. Hauskaa, että teit niin ihanat löydöt!!Ihanaa päivänjatkoa Sinulle toivottaa Riitta Sinikka.