Heippa!
Uusintana:
Viime sunnuntaina kerroin leiponeeni banaanikakun...
tämä osottautui aika makoisaksi,
joten ajattelinkin jakaa tämän reseptin☺
Riitta Sinikan banaani/kurpitsakakku
2,5 dl Myllärin luomu, hurjan viljainen sämpyläjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
1 tl jauhettua kardemummaa
2 tl inkiväärijauhetta
1 tl himalajansuolaa
1 tl vanilijasokeria
2 tl soodaa
1,2 dl hunajaa
1,5 dl Becel juoksevaa
2 kypsää banaania soseutettuna
1,5 dl kaurajuomaa
Sekoitetaan kuivat aineet keskenään,
ja lisätään loput ainekset kevyesti kauhoen.
Taikina laitetaan voideltuun, seesaminsiemenillä vuorattuun kakkuvuokaan.
Taikinaan painellaan 0,5 dl kuivattuja kurpitsansiemeniä.
Kakku +175 asteiseen uuniin ja paistetaan n. tunti.
Simppeli tehdä,ja mielestäni herkullinen☺
Iloista päivän jatkoa!
♥ terveisin Riitta Sinikka ♥
11 kommenttia:
Uuu, namnam
Näyttää herkulliselta!!! Katsotaan tuleeko mullakin seuraavaksi leivontapostaus, uusi kakkukokeilu odottaa kylmässä maistajia :)
Herkullisen näköinen kakku :-)
Kiitos reseptistä! Huomenna kauppaan ostamaan tarveaineet valmiiksi, kun inspiraatio iskee. Joutuu kumminkin odottamaan pari päivää, että ne banaanit kypsyy tarpeeksi.
Varmasti mehevää ja hyvää! Kiitos reseptistä :)
Nams:) taidanpa lähteä keittämään iltakaffet ja etsiä minäkin jotain pientä naposteltavaa.
Tuo kakku on kyllä hyvää! Veljeni leipoi sitä kerran ja toi tuliaisiksi meillä käydessään :) täytyypä ottaa resepti tästä talteen, niin voin itsekin leipoa kakkua joskus. :)
Nyt ei voi muuta kuin todeta: SLURPS, minäkin otan tuon reseptin! Kiitos paljon <3
Onpas herkullisen oloinen resepti!
Banaani sopii hyvin leivontaan.
Nam, nam. :)
Nam...kuulostaa ainesosiltaan herkulliselta ja näyttää hyvältä <3
Lähetä kommentti