'

'

torstai 11. kesäkuuta 2015

BANAANIKAKKUNI


Heippa!
Uusintana:

Viime sunnuntaina kerroin leiponeeni banaanikakun...
tämä osottautui aika makoisaksi,
joten ajattelinkin jakaa tämän reseptin


Riitta Sinikan banaani/kurpitsakakku

2,5 dl Myllärin luomu, hurjan viljainen sämpyläjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
1 tl jauhettua kardemummaa
2 tl inkiväärijauhetta
1 tl himalajansuolaa
1 tl vanilijasokeria
2 tl soodaa
1,2 dl hunajaa
1,5 dl Becel juoksevaa
2 kypsää banaania soseutettuna
1,5 dl kaurajuomaa

Sekoitetaan kuivat aineet keskenään,
ja lisätään loput ainekset kevyesti kauhoen.

Taikina laitetaan voideltuun, seesaminsiemenillä vuorattuun kakkuvuokaan.
Taikinaan painellaan 0,5 dl kuivattuja kurpitsansiemeniä.
Kakku  +175 asteiseen uuniin ja paistetaan n. tunti.


Simppeli tehdä,ja mielestäni herkullinen


Iloista päivän jatkoa!

 terveisin  Riitta Sinikka 


11 kommenttia:

Melissa kirjoitti...

Uuu, namnam

Marru kirjoitti...

Näyttää herkulliselta!!! Katsotaan tuleeko mullakin seuraavaksi leivontapostaus, uusi kakkukokeilu odottaa kylmässä maistajia :)

Saassa kirjoitti...

Herkullisen näköinen kakku :-)

Párek pakisee kirjoitti...

Kiitos reseptistä! Huomenna kauppaan ostamaan tarveaineet valmiiksi, kun inspiraatio iskee. Joutuu kumminkin odottamaan pari päivää, että ne banaanit kypsyy tarpeeksi.

AnniK kirjoitti...

Varmasti mehevää ja hyvää! Kiitos reseptistä :)

Zelda kirjoitti...

Nams:) taidanpa lähteä keittämään iltakaffet ja etsiä minäkin jotain pientä naposteltavaa.

Kaaru kirjoitti...

Tuo kakku on kyllä hyvää! Veljeni leipoi sitä kerran ja toi tuliaisiksi meillä käydessään :) täytyypä ottaa resepti tästä talteen, niin voin itsekin leipoa kakkua joskus. :)

Tuulikki kirjoitti...

Nyt ei voi muuta kuin todeta: SLURPS, minäkin otan tuon reseptin! Kiitos paljon <3

Sumi kirjoitti...

Onpas herkullisen oloinen resepti!
Banaani sopii hyvin leivontaan.

Minttu kirjoitti...

Nam, nam. :)

Onneli Winter kirjoitti...

Nam...kuulostaa ainesosiltaan herkulliselta ja näyttää hyvältä <3