Hei vaan!
Kyssäkaali on ollut mulle vähän vieraampi kasvis...
...no, nyt olen ostanut kyssäkaalin,
kuorinut, pilkkonut, paistanut uunissa...
Mitäkö kyssäkaalipataani laitoin..?
Kaalipalojen lisäksi vain kermaa ja reilusti mausteita...☺
mutta varsinaisia
reseptejä löytyisi mm. TÄÄLTÄ
Ihan ok tämäkin kokeilu:
maukasta ja edullista!
Ostan toistekkin☺
8 kommenttia:
Kyssäkaalia on tullut popsittua vain ilman kypsennystä. Voisi tosiaan tehdä siitä myös uunissa ruokaa. Mukavaa perjantaita.
Tuo kauniin värinen kyssäkaali on aivan vieras, pitääkin joskus tutustua.
Näyttääpä hurjan hyvältä ja sinäpä saat kyssäkaalinkin näyttämään kauniilta. <3
tykkään kaikista kaaleista ♥
Kyssäkaali on ihana ja maukas kasvi. Itse käytän sitä enimmäkseen raakaraasteena, vähän oliiviöljyä, tilkka sitruunaa ja valkoista balsamicoa, päälle rouhaisen mustapippuria. Kannattaa kokeilla :)
Kyssäkaalista en ole kyllä koskaan tehnyt mitään, pitäisiköhän kokeilla...
Kyssäkaali on kesällä tuoreena hyvä nakertamista ja paistoksena herkullista.
Kasvatin menneenä kesänä eka kerran kyssäkaalia eli kaalirapia siemenistä ja yllätyin hienosta sadosta. Käytän, kuten edellinenkin kommentoija kaalta raakaraasteena.
Hyvää pyhäinpäivää.
Lähetä kommentti