'

'

perjantai 31. lokakuuta 2014

SYYSRUOKAA...


Hei vaan!






Kyssäkaali on ollut mulle vähän vieraampi kasvis...






...no, nyt olen ostanut kyssäkaalin,
kuorinut, pilkkonut, paistanut uunissa...




Mitäkö kyssäkaalipataani laitoin..?
Kaalipalojen lisäksi vain kermaa ja reilusti mausteita...


mutta varsinaisia
reseptejä löytyisi mm. TÄÄLTÄ



Ihan ok tämäkin kokeilu:
maukasta ja edullista!



Ostan toistekkin



10 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Kyssäkaalia on tullut popsittua vain ilman kypsennystä. Voisi tosiaan tehdä siitä myös uunissa ruokaa. Mukavaa perjantaita.

kosotäti kirjoitti...

Tuo kauniin värinen kyssäkaali on aivan vieras, pitääkin joskus tutustua.

mate kirjoitti...

♥Enpä ole kyssäkaalia maistanut.
Pitääpä kokeilla ☺

Tiia K kirjoitti...

Näyttääpä hurjan hyvältä ja sinäpä saat kyssäkaalinkin näyttämään kauniilta. <3

♥ Hanneles bokparadis kirjoitti...

tykkään kaikista kaaleista ♥

Cheri kirjoitti...

Kyssäkaali on ihana ja maukas kasvi. Itse käytän sitä enimmäkseen raakaraasteena, vähän oliiviöljyä, tilkka sitruunaa ja valkoista balsamicoa, päälle rouhaisen mustapippuria. Kannattaa kokeilla :)

Susanna kirjoitti...

Kyssäkaalista en ole kyllä koskaan tehnyt mitään, pitäisiköhän kokeilla...

sirkkis kirjoitti...

Kyssäkaali on kesällä tuoreena hyvä nakertamista ja paistoksena herkullista.

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Kasvatin menneenä kesänä eka kerran kyssäkaalia eli kaalirapia siemenistä ja yllätyin hienosta sadosta. Käytän, kuten edellinenkin kommentoija kaalta raakaraasteena.

Hyvää pyhäinpäivää.

Riitta Sinikka kirjoitti...