'

'

perjantai 23. marraskuuta 2012

PERINTEISTÄ..




Hei vaan!





Kun ilmat aina vain  viilenevät,
on keittiössä entistäkin mukavampaa  kokkailla..
vaikkapa perinteistä pataruokaa,
mitä haudutellaan uunissa pitkään...
Tässä Karjalanpaistia;
tällä kertaa  lasivuuassa valmistettuna.
Tässä linkissä netistä otettu KARJALANPAISTI-resepti,
mikä on lähinnä vastaa käyttämääni reseptiä,
sillä hyvinkin erilaisia ohjeita löytyy samalle ruualle.



"Otsikko-selitys":
Äitini oli oikea  ruokaekspertti
ja häneltä tämänkin perinneruuan valmistuksen opin.
Tuo kannellinen lasivuoka on myös häneltä...
sain lahjaksi  noin 30 vuotta sitten.

************

MUKAVAA PÄIVÄÄ!
♥ terveisin Riitta Sinikka ♥


************

 Tervetuloa myös 
JOULUBLOGIN puolelle

9 kommenttia:

Hanneles bokparadis kirjoitti...

Meillä tuota vielä jaakaapissa... nautaaa ja sikaa yhtä paljon.

maarit kirjoitti...

Pataruuat on hyviä ja karjalanpaisti ehkä paras ;)
Hyvä vllkonloppuruoka, paranee vaan sunnuntaita kohti , namia

Enya kirjoitti...

Herkullista! Mukavaa päivää myös sinulle.

kosotäti kirjoitti...

karjalanpaisti tuo maku muistoja mummolasta, siellä sitä syötiin aina pyhäsin:)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Arvaappa mitä täällä laitetaan huomenna...aivan...tarvikkeet jo ostettu...:))

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista!

AnniK kirjoitti...

kiireettömästi kypsytetyt pataruuat ovat parhainta viikonloppuruokaa :)

Sarin vaatekomeron kätköt kirjoitti...

Karjalanpaistilihat täälläkin jo jääkaapissa...:) Minä laitan äidin ohjeen mukaan sinne vielä pari porkkanaa suurina paloina.
Ihanaa viikonloppua!

Riitta Sinikka kirjoitti...