Hei vaan!
Kun ilmat aina vain viilenevät,
on keittiössä entistäkin mukavampaa kokkailla..
vaikkapa perinteistä pataruokaa,
mitä haudutellaan uunissa pitkään...
Tässä Karjalanpaistia;
tällä kertaa lasivuuassa valmistettuna.
Tässä linkissä netistä otettu KARJALANPAISTI-resepti,
mikä on lähinnä vastaa käyttämääni reseptiä,
sillä hyvinkin erilaisia ohjeita löytyy samalle ruualle.
"Otsikko-selitys":
Äitini oli oikea ruokaekspertti ♥
ja häneltä tämänkin perinneruuan valmistuksen opin.
Tuo kannellinen lasivuoka on myös häneltä...
sain lahjaksi noin 30 vuotta sitten.
Äitini oli oikea ruokaekspertti ♥
ja häneltä tämänkin perinneruuan valmistuksen opin.
Tuo kannellinen lasivuoka on myös häneltä...
sain lahjaksi noin 30 vuotta sitten.
************
MUKAVAA PÄIVÄÄ!
♥ terveisin Riitta Sinikka ♥
************
Tervetuloa myös
JOULUBLOGIN puolelle
9 kommenttia:
Meillä tuota vielä jaakaapissa... nautaaa ja sikaa yhtä paljon.
Pataruuat on hyviä ja karjalanpaisti ehkä paras ;)
Hyvä vllkonloppuruoka, paranee vaan sunnuntaita kohti , namia
Herkullista! Mukavaa päivää myös sinulle.
karjalanpaisti tuo maku muistoja mummolasta, siellä sitä syötiin aina pyhäsin:)
Arvaappa mitä täällä laitetaan huomenna...aivan...tarvikkeet jo ostettu...:))
Kiitos kivoista kommenteista!
kiireettömästi kypsytetyt pataruuat ovat parhainta viikonloppuruokaa :)
Karjalanpaistilihat täälläkin jo jääkaapissa...:) Minä laitan äidin ohjeen mukaan sinne vielä pari porkkanaa suurina paloina.
Ihanaa viikonloppua!
♥
Lähetä kommentti