Heipparallaa!
Uusintana:
Keväisin käytän nokkosia
ja tähän aikaan alan siirtyä pinaattiin...
Harvemmin valmistan niistä keittoa,
mutta sen sijaan muhennosta useinkin.
Kuullotan rasvassa sipulin paloja,
lisään kasvislientä ja reilusti ruokakermaa..
sitten joukkoon hienonnetut pinaatit
ja vielä pussillinen pakasteherneitä.
Kuumennan muhennoksen ja annan vielä hetken hautua...
Muhennokseni käy mainiosti paksusta kastikkeesta
ja niinpä sitä syödäänkin keitettyjen (tai paistettujenkin) perunoiden kanssa.
Lisänä voi tarjota mehevää (mielellään ylikypsää) kinkkuleikettä..
Lisänä voi tarjota mehevää (mielellään ylikypsää) kinkkuleikettä..
8 kommenttia:
Terveellisiä herkkuja! Minä olen tosi arka noita luonnonantimia kokeilemaan, tytär kyllä uskaltaa ja minä sitten vain maistelen!
Voi miten hauskaa, minäkin postaan tänään pinaatista. Toki minulla ei ole herkullista tuoretta, vaan ihan pakastealtaasta, mutta maistuu se siltikin. Pannukakkuahan täällä tehdään :-) Herkulliselta vaikuttaa tuo sinun muhennoksesi. Pitäneepä kokeilla.:-)
Nami miten hyvältä näyttää, ah tuoreet yrtit ja vihannekset. <3
Hyvältä näyttää, ja varmasti terveellistä!
Nam hyvältä näyttää ❤️ tätä täytyykin kokeilla, kiitos ohjeesta ❤️
Kinaattimunakas on yksi suosikkini.
Nami!
Oijjoi, varmasti hyvää. Tämä vinkki tulikin juuri sopivasti - laitan tänään paistettua kalaa ja sen kanssa sopiikin hyvin pinaattimuhennos :)
Lähetä kommentti