Hei vaan!
Nyt on sitten täälläkin satanut ensilumihiutaleita.....
...yhtä kevyitä kuin kurpitsakakkusteni tomusokerihuntu..
Riitta Sinikan kurpitsakakkuset:
1,5 dl intiaanisokeria
0,75 dl kaurajuomaa
1 tl leivinjauhetta
3,5 dl sunspelt erikoishienojauhoa
1 dl becel juoksevaa
1 dl becel juoksevaa
-kaikki ainekset sekoitetaan keskenään
-laitetaan pariksi tunniksi kylmään
-lusikoidaan pyörylöitä pellille (tulee yksi iso pellillinen kakkusia)
-painetaan kakkusten päälle kuivattuja kurpitsansiemeniä
-paistetaan + 200 asteessa n. 10-15 min
13 kommenttia:
Söpöjä kakkusia :)
Nuo on varmasti herkullisia :)
Kyllä onkin herkullisia kakkusia.
Oi miten herkullisen näköisiä:)
Ompa herkullisen näköisiä kakkusia ♥
Herkullista ja kaunista!
Varmasti herkullisia, täytyykin laittaa ohje ylös :)
Jännää! En ole maistanut.
Noin kauniit kurpitsakakkuset maistuisi tällekin nuhanenälle. <3
Nyt vain kipinkapin ostamaan kaurajuomaa, muut ainekset löytyvätkin kaapista : )
Nam miten herkullisen näköisiä. Täytyykin kokeilla reseptiäsi :)
Namskis ja herkullista.
Those look so yummy, Ritta. The picture of you and your daughter is so sweet.
~Sheri
Lähetä kommentti