'

'

maanantai 25. elokuuta 2014

HERKKUA....☺




Hei vaan!




Aika kaunis tämä lila kukkakaali...
maultaan kutakuinkin sama kuin valkea-..




Nyt söin raakana,
mutta seuraavaksi taidan kokeilla  jotakin kukkakaalipaistosta...
miltähän se näyttää...?


Tämä postaukseni löytyykin jo


MUKAVAA PÄIVÄN JATKOA!

♥ toivottaa Riitta Sinikka ♥


11 kommenttia:

mate kirjoitti...

Tykkään kans kukkakaalista enemmän raakana, sitä on kiva "rouskuttaa" ♥

Pirjoriitta Lind kirjoitti...

Minulle käy sekä raaka että kypsennetty, kunhan se on muistettu valmistaa al dente. Lötköksi keitetty tai paistettu ei maistu miltään. Kivan värinen tuo kaali ja kippokin on vallan ihana.

Marru kirjoitti...

Kaunis väri, mutta paistoksessa se voi olla aikas erikoisen värinen :))

Sarin vaatekomeron kätköt kirjoitti...

Kaunis väri<3 Syyspöytään tosi passeli vaikka salaatin kylkeen! Voi kyllä näyttää hauskalta kuorrutettuna, vaan onhan punajuuripaistoksetkin kauniita...:)

Tuula kirjoitti...

Ihanan värinen kukkakaali, saako noita ihan vaan kaupasta ? Missään en ole nähnyt.

sirkkis kirjoitti...

Kyllä ruoka saa näyttää kauniilta vaikka väri on poikkeuksellinen. Kaunis kukkakaali.

anja kirjoitti...

Aivan söpönen kukkakaali. En kuitenkaan heti osaa kuvitella sitä ruokapöytään, niin olen vanhakantainen. Tulee mieleeni siniset perunat. Toin puutarhamessuilta Tukholmasta joskus muutaman perunan, kasvoivat hyvin ja sitten syksyllä kuorin niitä makkarasoppaan. Lapsenlapseni katsoi soppalautasta ja lausahti, että ei voi syödä tätä kun perunatkin on ihan sinisiä!
Varmaan kukkakaalisi kuitenkin maistuu ihan tavalliselta kukkakaalilta! Niin siniset perunatkin!

Onnellinen Oliivi kirjoitti...

Violetti kukkakaali on todella ihana ja antaa kivasti väriä kattaukseen, itsekin postasin siitä täällä

Ira kirjoitti...

Kukkakaalin väri on täydellinen! Tuli eka kerran vastaan viime syksynä, nyt en ole vielä nähnyt täälläpäin...

Riitta Sinikka kirjoitti...

sky-blu-pink kirjoitti...

Wow! That pink cauliflower is just amazing!