'

'

lauantai 1. maaliskuuta 2014

TÄNÄÄN KYSYN...Taas on kysymyksen vuoro,
ja nyt kysyn:
mikä on viimeisin kirpparilöytösi..

tai : mikä on mieleenpainunein bongaus?

Ostitko, vai jätitkö ostamatta?


Ja oma vastaukseni:
nämä kuvieni tavarat löytyivät jo joitain aikoja sitten,
mutta tykkään "silloisesta saaliistani":
vanha kuva-aapinen, vanha, kauniskantinen kirja
ja pari pientä, suloista liinaa...
Kaikki nämä ostin tuunausmatskuksi.

Useimmiten metsästelen just sellaisia esineitä, kankaita ym.
mistä voin tehdä jotakin,
mutta tietty mukaani voi lähteä myös kivoja astioita, vaatteita...
hmmm... joo, melkein mitä vain,
niin kuin jo aamuisesta postauksestanikin kävi ilmi.


Oikein kivaa päivän jatkoa!

 toivottaa Riitta Sinikka ♥


14 kommenttia:

sky-blu-pink kirjoitti...

No flea markets, but plenty of charity shops! Last week I bought two little bottles, one really old one for oils, and one for Lung Medicine! I will put them in my blog soon.

mustakissa kirjoitti...

Viimeinen oma ostos taitaa olla englantilaiset kakkulautaset jotka sopivat mainiosti Arabian BR-kuppien pariksi. Pojalle ostettiin vanha polkupyörä, sellainen 60-luvun poikien pyörä, on poika polleeta kun sillä ajelee pitkin kylän raittia...
Mukavaa lauantaita!

mama kirjoitti...

En ole käynyt aikoihin kirpparilla eikä juuri nyt tule mieleen mitään erityistä löytöä. Sinun löytösi ovat kyllä tosi hienoja! :)

Sude kirjoitti...

Juuri eilen pääsin isolle kirpparille ja lähtihän sieltä tavaraa mukaan. Paras oli kuitenkin vanhaa villalankaa tosi edullisesti monta kerää .

Tuula kirjoitti...

Tänään juuri löysin viidenkuvan kehyksen. Bongaus ei nyt tule mieleen mutta jätin erään lasikipon ostamatta :) Kivaa päivänjatkoa Sinullekin ♥

Black Rose kirjoitti...

Melkein joka kerta kirpparilta tarttuu jotain mukaan. Viime viikolla kävin viimeksi ja löytyi kaunis, vanha puurasia.

Leena kirjoitti...

Lasinen kynttilänjalka. Täällä on niin huonot kirpparit. Odotan kesää, että pääsen kirppareille, joita pidetään täällä kävelykaduilla, ehkä sieltä sitten jotain löytääkin!

Sarin vaatekomeron kätköt kirjoitti...

En muistakaan mikä oli viimeisin ostos kirppikseltä, luultavasti yksi hyvä kirja, mutta parhaiten mieleen on jäänyt olohuoneeseen päätynut ihana lipasto, joka löytyi aikanaan kirpparilta Porvoon jokirannasta. Ihania nuo sinun löytösi<3

AnniK kirjoitti...

Viimeisin kirpparilöytöni on vanha kaakaopurkki, josta ehkä laitan kuvia huomenna. Löytö joka harmikseni jäi ostamatta oli viimekesänä bongaamani sivustavedettävä sänky. Harmittaa etten ostanut sitä, vaikka eipä sille tilaa kotona olisi ollutkaan.

Onneli Winter kirjoitti...

Kirppari on munkin aarreaitta...ja nyt miehen ylinen ja ullakko :)kun vain päivässä olisi muutama tunti lisää niin kerkiäisi tehdäkkin kaiken mitä suunnittelee :)

♥ Hannele kirjoitti...

käyn harvemmin kirppiksis, mut liinoja ja kirjoja aina löytyy

sirkkis kirjoitti...

Minä haeskelen sopivia asioita minun nukkekootiin. Nukkien vaatteita teen vanhoista pitsinenäliinoista. Viimeksi oli myynnissä ihania muuten vain liian rikkinäisiä sekä älytön hinta 2e kpl, roskasta.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Susanna kirjoitti...

Viimeisin kirppislöytöni on perjantailta. Ostin ihanan vanhan metallitarjottimen sekä metallisen kukkakuvioisen purkin ;) Ei niitä vaan voinut jättää sinne kirppikselle lojumaan ;)