'

'

maanantai 26. elokuuta 2013

VIHREÄÄ...



Heippa!

Nyt on kyllä mukavaa aikaa,
kun hyviä vihanneksia ja juureksia on saatavilla niin paljon.
Kotipuutarhasta saan papuja, kurpitsoja, jne...
loput sitten kaupasta tai torilta.
Ja sosekeitto on varsinaista  herkkua
ja helppoa valmistaa.
Teen  keittoa vaihdellen eri aineksia;
mutta käytän esim. perunoita, sipulia, purjoa, kukkakaalia, lanttua..
Porkkanasta saisi kivan oranssia väriä,
mutta sille olen allerginen,
joten jätän pois.
Juurekset/vihannekset keitän mahdollisimman vähässä nesteessä kypsiksi,
soseutan sauvasekoittimella,
lisään mausteeksi kasvislientä
ja sitten vielä reilu loraus ruokakermaa.
Kiehautus,
ja syömään!


Minä tykkään aika paksusta sopasta,
ja sen kyytipoikana syödä  juustoja.


Iloista  päivää!

 toivottelee  Riitta Sinikka 


14 kommenttia:

RaijaAnnikki kirjoitti...

Sehän passaa-tykkään sosekeitoista. Kiitos ideasta. Mukavaa uutta viikkoa.

seijastiina kirjoitti...

Hyvän näköistä soppaa, paksu on just hyvää nami.
Värikin sopii justiin sinun keittiöösi ,ihana vihreä väri.
Pitäskin tehdä kesäkurpitsakeittoa itse joku päivä.
Hyvää uutta viikkoa Riitta Sinikka ♥

Melissa kirjoitti...

Hyvän väristä soppaa :)

ritva kirjoitti...

Kauniin vihreätä:)

margsan kirjoitti...

Kyllä siis värilläkin on väliä,- myös ruokailussa!!

Leena kirjoitti...

Herkullista!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tykkään kaikista keittoruuista paljon...tuokin kuullostaa ja näyttää hyvältä...:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Sosekeitot on niin herkullisia, nams nams - kuumana ja ruisleivän kanssa tai laittaa vaikka muutaman mozzarella palleron keittoon. Mmm...

Geli kirjoitti...

Very healthy dear Riitta!
Happy sunny day!
With love,
Geli

Kruunuvuokko kirjoitti...

Kiitos ideasta.

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Herkullisen näköistä.. teen itsekkin aika usein

Riitta Sinikka kirjoitti...

kosotäti kirjoitti...

Sama täällä porkkana saa voimaan huonosti, mutta onneksi on paljon muuta mitä voi keittoon laittaa.
Sosekeitto on herkkua:)

Riitta Sinikka kirjoitti...