'

'

maanantai 17. joulukuuta 2012

♥ MUKAVAA PÄIVÄÄ ♥
Heippa!

Nyt ollaan jo niiiiin lähellä joulua...
Tänään, ja tällä viikolla muutenkin, puuhastelen enimmäkseen keittiössä.
Siivilää tarvitsen ainakin makaronien huuhteluun,
sillä teen joka jouluksi myös makaronilaatikkoa  :)

Mitä ruokia kuuluu teidän joulupöytäänne?

************

MUKAVAA PÄIVÄÄ!
♥ toivottaa Riitta Sinikka ♥

 ************

Hopeanvärisestä kullanväriseen..
Linkki vanhempaan postaukseeni:


****************

   Tervetuloa visiitille myös
JOULUBLOGIN puolelle

15 kommenttia:

♥ Hanneles bokparadis kirjoitti...

me ostetaan joskus valmistakin

Nelli L kirjoitti...

Laatikot kuuluvat meidän pöytään sekä kalkkuna.

Kruunuvuokko kirjoitti...

Kinkku, lohi,silli,laatikot ja savuporokeitto. Siinäpä tärkeimmät.

Eeviregina kirjoitti...

Meillä kuuluu joulupöytään kinkku ja kalkkuna, lanttu- ja porkkanalaatikko, punajuuripaistos, punakaalisalaatti ja paistettu lohi. Myös riisipuuroa ja sekahedelmäsoppaa syödään monena päivänä, on aloitettu jo!

Irmastiina kirjoitti...

Laatikot kuuluvat ehdottomasti joulu pöytäämme ja rosolli...:)

Maija kirjoitti...

Laatikot: imelletty, porkkana ja lanttu. Lisäks tietysti rosolli, kinkku, lihapullat, piimäjuusto, graavilohi. Riisipuuro ja sekametelisoppa. Kinkun liemestä saa "koputuskastia", eli dipataan liemeen ruisleipää. "Siankarkkia" saa aika harvoin nykyään, eli rapeeksi paistunutta sian nahkaa kinkusta. Se oli herkkua pienenä, parasta oli jos nahassa törrötti vielä karvojakin. :-)

Nuukaska kirjoitti...

Ihana lävikkö, kiva pitää esillä.
Meillä pitää olla rosollia. Laatikoita ja kalkkunaa, kinkkua ja kalaa tietty. Juts oli siskon kanssa puhetta, et pitäiskö varata lapsille makaroonilaatikkoa :D

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

MOi Riitta! Pitkästä aikaa taas kommentoin tänne. Säännöllisesti kyllä bloggailen ja katselen sinunkin ihanat postaukset. Sinulla on ihana oma tyyli! :)

Marru kirjoitti...

Tärkeimmät ovat: lanttulaatikko, maksalaatikko, kinkku ja äidin tekemä silli. Mutta onhan siellä pöydässä paljon muutakin :)

Leena kirjoitti...

Makaroonilaatikko on mun herkkua, ainakin kerran viikossa sitä teen. Joulupöydässä on maksalaatikkoa, vaikka en siitä niin välitäkkään, mutta perinteitä pitää olla!
Erikoisen kaunis siivilä!

kosotäti kirjoitti...

Niitä perinteellisiä laatikoita, kalaa kinkku ja lakoista tehty jäädyke. Rosollia ostan ihan pikkusen, veljeäni varten, muut sitä ei syö(allergioita ym)

AnniK kirjoitti...

Omaan joulupöytääni kuuluu ehdottomasti itsetehty italiansalaatti :)

Eskurin emäntä kirjoitti...

Itse tehdyt lanttu-, porkkana- ja perunalaatikko. Suolarouskuista sienisalaatti, äitin tekemä sinappi ja tietty hernetuuvinki! kalat vaihtelevalla valikoimalla, kinkku, potut ja kinkun paistoliemeen tehty, omppuhillolla höystetty soosi.

Eskurissa keskitytään tänäkin jouluna syömään... ja nou punkku, holiton on kamalaa ja holilliseen on tänä vuonna tekniset esteet ;)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Leena Lumi kirjoitti...

Minulle tuli tuosta siivilästä mieleen, että kun sen jättäisi vuodeksi ulos ja sitten laittaisi tuikun sisään, siinä olisi taas hittituote. Tiedäthän, että juuresraastimille tehdään nyt sitä;-)

Meillä tehdään hämäläisen miehen vuoksi/johdosta imellettyä perunalaatikkoa ja muuten vain lanttulaatikkoa. Kaikki muu on monella sortilla kalaa, aivan minikinkku, mätiä, pateita, juustoja, hedelmiä...tietysti aamulla riisipuuroa ja sekahedelmäsoppaa etc.