'

'

torstai 7. heinäkuuta 2011

Asetelma

Innostuin taas tekemään näitä asetelmakuvia..Halusin asetelmaan tämän vanhan valokuvan (mies on minulle tuntematon). Ensin asettelin tietystikkin tyylini mukaisesti pitsiä... sitten, tuota kuvaa tutkiessani, päädyin, ehkä noiden silmälasien ja tuon katseen perusteella, että tämä nuoremman puoleinen mies oli kynäniekka: siispä vanha mustepullo ( tosin ilman mustetetta) ja sulkakynä..Ja tässä sitten pari näytettä, millaisia kuvistani tuli.
Helmilankaa,Niina, Nora Sefrani ja Riina, TERVETULOA,uudet lukijat romulyylin romumaailmaan toivottaa Riitta Sinikka.

8 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Tuli kyllä hienoja kuvia♥

Aloitin kampanjan tuota kommentointia tosi paljon hidastavaa kirjaintarkistusta vastaan. Bloggerissa on nykyään oma roskapostintorjuntaohjelma ja ainakin minulla se suodattaa tosi hyvin roskat pois. Eli mene hallintatilaan, sieltä asetukset, josta kommentit ja siellä *Näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa?* ruksi kohtaan ei näytetä. Se nopeuttaisi kommentointia tosi paljon, kiitos jo etukäteen:)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa, Inkivääri! Kiitos vinkistä! Tein niin, toivottavasti toimii. Olisi kiva, jos joku nyt kokeilisi ja kertoisi, oliko kommentin jättäminen helpompaa/ nopeampaa. Minustakin se on ollut turhaa hidastusta. Ja Inkivääri, hauskaa päivänjatkoa Sinulle toivottaa Riitta Sinikka.

wihtori kirjoitti...

Ihana asetelma.
katsotaas sujuuko kommentin laitto jouhevasti...

wihtori kirjoitti...

juu, kyllä sujui ;)

Inkivääri kirjoitti...

Riitta, kiitos samoin sinulle ihanata ihanan päivän jatkoa:) Jotenkin tylysti tuli tuo kommenttini, ei ollut kuitenkaan tarkoitus olla tyly8] Laitoin aiheesta myös postauksen ja laittelen tuota viestiä tänään kaikille, joita kommentoin, joilla on tuo kirjaintarkistus eli kampanja on päällänsä:) Toivottavasti et saa roskapostia nyt.

Minulle tulee mailiin oman blogin kommenteista viesti ja siis myös roskista, mutta blogissa niitä ei ole ollut enää aikapäiviin julkisina vaan ne löytyvät kommentoinnin roskalaatikosta. Sitä kannattaa aika ajoin kurkata ettei sinne mene oikeita kommentteja, mutta itse en ainakaan ole löytänyt sieltä yhtään oikeaa, palautettavaa kommenttia kertaakaan, ja tää koputtaa nyt puuta;)

Inkivääri kirjoitti...

Jees, hyvin tuli perille:)

Pirjo kirjoitti...

Ihana asetelma =)
Kyllä sinun kuvia katsoessa aina rauhoittuu. Varsinkin näin työpäivän jälkeen on ihana katsoa noin kauniita kuvia.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Moikka, Wihtori! Kiitos ja kiitos kommentista! Hauskaa päivänjatkoa Sinulle toivottelee Riitta Sinikka.

Heippa, Inkivääri! Kuule, ei yhtään tylyä! Ihanaa, että annat vinkkejä, minä olen sellaisesta ainoastaan tyytyväinen ja iloinen!!Kiitos ja hauskaa päivänjatkoa Sinulle toivottaa Riitta Sinikka.

Hei,Pirjo! Voi että oli ihanasti sanottu, kiitos!!Hyvää päivänjatkoa Sinulle toivottaa Riitta Sinikka.