'

'

maanantai 26. tammikuuta 2015

"NYT SAA MAINOSTAA" eli; APUA KAIVATAAN..☺



Heippa!



Tänään toivoisin teidän kertovan makaroni-/ spaghetti-/ pasta- merkeistä/laaduista..
ja ruuistakin....




Minun täytyy tunnustaa,
että olen aika huono "pasta-asiantuntija"...eli, en siis ole asiantuntija..ha-haaaa..



Teen lihamakaronilaatikkoa (kuulemma ihan hyvää sellaista..)
ja sitten teen makaronipataa (siitäkin olen saanut "kiitosta"..)
 osaan valmistaa myöskin spaghettia, ja sille kastiketta...(hyvin on kelvannut sekin ruoka..)
mutta siinähän ne mun "pastat" oikeastaan olikin,
vaikka olenhan kyllä kokeillut tuorepastaa ym.....
mutta, mutta..jotenkin..."pallo hukassa"..ha-haaa...
(voi myöskin johtua ihan siitä, etten itse ole koskaan erityisemmin pitänyt
makaroniruuista, niin ei tule tehtyä muillekkaan,
tai ainakaan "opeteltua uusia"
hmmm...ehken ole koskaan saanut/syönyt "oikein valmistettua"
ja maukasta = hyvää pastaa...)

Joo, mutta nyt voisin tehdä muutoksen tähän juttuun
ja "perehtyä asiaan tarkemmin"
niinpä pyydäkin teiltä apua, eli:

Hei,Ystävät:
"nyt saa mainostaa" ja kertoa / kehua / jakaa..
eli :
kaikki pastaruokaohjeet, vihjeet, neuvot...
ja tietysti ne "merkit / laadut"...
TERVETULOA
kommenttina tähän postaukseen.
Kiitos!



Ja kaikki muutkin kommentit,
ja mainoksetkin otetaan ilolla vastaan!


Loppuun...kaksi kuvaa kesästä...




11 kommenttia:

Korustamo kirjoitti...

Barilla spagetti( 8min)ja kylmäsavulohikastike.Eli kuullota sipuli,lisää kylmäsavulohisiivut ja kaada kerma sekaan. Voi lisätä myös tuorejuustoa,esim. savulohituorejuusto.Rouhi mustapippuria myllystä päälle. Ripsaus tilliä halutessa.
Meillä tykätään<3

Anonyymi kirjoitti...

Kierrepasta tai tavallinen makaroni..Ruokakermaa,aromattia,sipulia,1 koskenlaskija pala,1 kasvisliemi,kuiva tilliä, persilja...En määriä kirjottele kun teen ruokaa 10:lle hlö:lle tosin opettelen tekemään vähemmän kun lapsia muuttanut omiin koteihin,meitä on enää 4 kotosalla...Pastaruoat on siitä helppoja että voi laittaa melkein mitä tykkää, kunhan on kosteutta :) En minä edes mitään ohjeita käytä :D

Joan kirjoitti...

Thats funny pasta first time I see this..

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Täysjyväpastoja pelkästään käytän. Kasviskastikkeilla. Ruskeita tai valkoisia papuja+ luomu tomaattimurskaa+ valkosipulia ja sipulia ja joskus tummaa soijarouhettakin. SEn tapaisia teen :)

Unknown kirjoitti...

Questa pasta è così divertente che si mangia con gli occhi!!

sirkkis kirjoitti...

Minä rakasstan pasta ruokia ilman lihaa. Pennepastaa ja savulohikastiketta ja paljon kasviksia ja tuoretta Rukola salaattia Se on mieluista meille. Tietysti Parmesaanjuustoa raastettuna.

Anonyymi kirjoitti...

Omassa blogissanikin olen kertonut joltain kokkigurulta saamani vinkin, että pasta pitää keittää riiiiitttävän suolaisessa (tai muutoin riiiittävän maustetussa vedessä). Jos ei suolaa ole riittävästi, ei pastaa pelasta enää mikään kastike. (sanoi hän kokkiguru).
-Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

Leena kirjoitti...

Makaronilaatikko on minun ykkösherkku! Pastaan laitan mitä kaapista löytyy, useimmiten tonnikalaa, Parmesaanjuustoa ja sinihomejuustoa! Olipas sinulla kaunista pastaa, en ole tuollaista nähnytkään!

Melissa kirjoitti...

Meillä mies on pastamestari, itse teen lähinnä kanakermakastiketta :)

Mailis kirjoitti...

Hei!
Mukavia vinkkejä pastaruuista, kiitos!
Tulee kyllä tosi vähän käytettyä pastaa, mutta täysjyväpastaa ja pikakastike tulee näin: pannulle sipulia ja valkosipulia kuutioina freesataan oliiviöljyssä ja lisätään kinkkukuutioita ja lopuksi joku hyvä ruokakerma esim.
kolmen juuston kerma, sekaan kypsät pastat ja siinä se on! Pinnalle parmesaania ja persiljaa, niitäkään ei tarvita.
Hyvää on juurikin savulohikermakastike...täytyypä taas kokeilla..
Kiitos värikylläisistä kuvista!

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥KIITOS kaikista herkullisista resepteistä! Kokeiluun menee!