Heippa!
Viime sunnuntaina kerroin leiponeeni banaanikakun...
tämä osottautui aika makoisaksi,
joten ajattelinkin jakaa tämän reseptin☺
Riitta Sinikan banaani/kurpitsakakku
2,5 dl Myllärin luomu, hurjan viljainen sämpyläjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
1 tl jauhettua kardemummaa
2 tl inkiväärijauhetta
1 tl himalajansuolaa
1 tl vanilijasokeria
2 tl soodaa
1,2 dl hunajaa
1,5 dl Becel juoksevaa
2 kypsää banaania soseutettuna
1,5 dl kaurajuomaa
Sekoitetaan kuivat aineet keskenään,
ja lisätään loput ainekset kevyesti kauhoen.
Taikina laitetaan voideltuun, seesaminsiemenillä vuorattuun kakkuvuokaan.
Taikinaan painellaan 0,5 dl kuivattuja kurpitsansiemeniä.
Kakku +175 asteiseen uuniin ja paistetaan n. tunti.
Simppeli tehdä,ja mielestäni herkullinen☺
Iloista päivän jatkoa!
♥ terveisin Riitta Sinikka ♥
7 kommenttia:
Otan reseptin talteen kokeilen joskus, jos vaikka osaisin.
Ihana resepti. Kiitos.
Mukavaa viikonloppua.
Muuuuummmmmms!!! :)
Näyttääkin makoisalta, olen päättänyt opetella kakun tekoa.
Näyttää herkulliselta, nam:) kiitos ohjeesta :)
Kuulostaa ihanan terveelliseltä herkulta! Tätä pitää kyllä kokeilla kun on menossa valkoisten jauhojen vähentämisprojekti täällä. Mukavaa sunnuntaita Riitta Sinikka<3
Thanks for sharing the recipe Riitta.
Lähetä kommentti