'

'

lauantai 30. elokuuta 2014

RESEPTI...



Heippa!



Viime sunnuntaina kerroin leiponeeni banaanikakun...
tämä osottautui aika makoisaksi,
joten ajattelinkin jakaa tämän reseptin


Riitta Sinikan banaani/kurpitsakakku

2,5 dl Myllärin luomu, hurjan viljainen sämpyläjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
1 tl jauhettua kardemummaa
2 tl inkiväärijauhetta
1 tl himalajansuolaa
1 tl vanilijasokeria
2 tl soodaa
1,2 dl hunajaa
1,5 dl Becel juoksevaa
2 kypsää banaania soseutettuna
1,5 dl kaurajuomaa

Sekoitetaan kuivat aineet keskenään,
ja lisätään loput ainekset kevyesti kauhoen.

Taikina laitetaan voideltuun, seesaminsiemenillä vuorattuun kakkuvuokaan.
Taikinaan painellaan 0,5 dl kuivattuja kurpitsansiemeniä.
Kakku  +175 asteiseen uuniin ja paistetaan n. tunti.


Simppeli tehdä,ja mielestäni herkullinen


Iloista päivän jatkoa!

 terveisin  Riitta Sinikka 




7 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Otan reseptin talteen kokeilen joskus, jos vaikka osaisin.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana resepti. Kiitos.
Mukavaa viikonloppua.

Milla / Millainen Elämä kirjoitti...

Muuuuummmmmms!!! :)

Tuula kirjoitti...

Näyttääkin makoisalta, olen päättänyt opetella kakun tekoa.

HanNa kirjoitti...

Näyttää herkulliselta, nam:) kiitos ohjeesta :)

Sarin vaatekomeron kätköt kirjoitti...

Kuulostaa ihanan terveelliseltä herkulta! Tätä pitää kyllä kokeilla kun on menossa valkoisten jauhojen vähentämisprojekti täällä. Mukavaa sunnuntaita Riitta Sinikka<3

sky-blu-pink kirjoitti...

Thanks for sharing the recipe Riitta.