'

'

perjantai 28. maaliskuuta 2014

VIHREÄÄ...



Heipparallaa!

Jatketaan vielä keittiössä...


Aiemassa postauksessani kirjoitin näin:

"Keväisin käytän nokkosia
ja tähän aikaan pinaattia.
Harvemmin valmistan niistä keittoa,
mutta sen sijaan muhennosta useinkin."

..se postaus



Niipä-niin : "vihattuja kuin rakastettujakin",  nokkosia odotellessa...



 MUKAVAA PÄIVÄN JATKOA 

 toivottaa Riitta Sinikka 



9 kommenttia:

Marru kirjoitti...

Pinaattia oon syönyt, mutta nokkosta ei ole tullut maistettua.
Oikein ihanaa perjantaita :)

Hanne kirjoitti...

Nokkoskeitto ja nokkosletut ovat oikeita vitamiinipommeja. Ovat niin hyviä! Tällä menolla ekat nokkoset saa käyttöön varsin pian :)

sirkkis kirjoitti...

Namskis pinaatti on ihanaa keitoissa ja munakkaissa.

Milla kirjoitti...

Nokkosia todella odottelen! Herkkua... *mums* ja kaupan päälle hitsin terveellistä. Ja ilmaista. Ja laiskalle emännälle:meillä täällä ihan vieressä, muutaman askeleen päässä... ;)

AnniK kirjoitti...

Pinaattimuhennos paistetun lohen kanssa on niin hyvää! Mukavaa viikonloppua :)

Heidi kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua!:)

satunNainen Paula kirjoitti...

Talo&Koti lehdessä oli kiva juttu puutarhastasi - sellaisia juttuja lukee aina mielellään, jotka ovat blogimaailmasta tutuiksi tulleet! :o)

sky-blu-pink kirjoitti...

Healthy, pretty and delicious!

Riitta Sinikka kirjoitti...